Tomorrowland – 2 óra alatt fogyott el az összes belépő

Tomorrowland (fotó: soundslarge.com)

Tomorrowland (fotó: soundslarge.com)

Minden év júliusában kerül megrendezésre a Tomorrowland nevű fesztivál a belgiumi Antwerpen közelében. Évről-évre nő az érdeklődés a fesztivál iránt, látogatói a világ minden tájáról érkeznek.
A 2011-es volt az eddigi legnagyobb méretű, 3 napot tartott és több mint 180 ezer ember látogatott ki.
Ha kíváncsi vagy a tavalyi bulira, az alábbi videó révén egy kis ízelítőt nyújtunk!

Nos ha a videó láttán úgy döntöttél, hogy neked is ott a helyed a fesztiválon és idén nyáron te is kiutaznál Belgiumba, akkor rossz hírrel kell szolgálnunk!

Az idei fesztiválra a nemzetközi jegyárusítás ma (2012, április 7.), magyar idő szerint 11 órakor kezdődött. A kezdést követően 2 órával a hivatalos oldalon kikerült a “SOLD OUT” felirat, azaz a összes jegy elkelt.

A fesztivál hivatalos Facebook oldala a következő közleménnyel szolgált már 1 órakor:

Tomorrowland 2012 is SOLD OUT! ID&T will exceed all of your expectations end of July.
We’re really sorry for everyone who wasn’t able to catch a ticket, hopefully we’ll see you next year!

A 2011-es év legjobb fesztiváljának választott Tomorrowland valószínüleg ezzel rekordot döntött, viszont nagyon sok emberben felháborodást keltett, hiszen hiába vártak a jegyvásárlásra, lemaradtak róla.

Hogy pontosan hány jegyet adtak el a fesztiválra, még nem lehet tudni, de napokon belül valószínüleg egy újabb közleménnyel jelentkezik a szervező, az ID&T.

Mint az lenni szokott, azonnal megjelentek a jegykereskedők is, akik 2-3-szoros áron árulják a belépőket, viszont felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a jegyek névre szólóak, illetve a személyazonosságot igazolni kell a belépésnél. Ezért nem érdemes megvásárolni az ilyen módon árusított jegyeket, mivel biztos, hogy átverés áldozatává válik a vásárló.

Akiknek sikerült jegyet venni, azoknak gratulálunk és jó bulizást kívánunk Belgiumban!

Ne feledjétek, a Sztárfigyelő is jelen lesz a fesztiválon, így remélhetőleg érdekes képekkel és videókkal szogálhatunk majd a buli során!

Hozzászólások

hozzászólás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>