Tag Archives: X-Faktor 2012

Lass Bea – Ölelj át

Lass Bea – Párbajdal – 2. Döntő [video]

P.J.Z. – Párbajdal – 2. Döntő [video]

Csobot Adél – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Antal Tímea – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

P.J.Z. – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Like – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Spirit – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Kovács László Stone – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Zámbó Krisztián – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Lass Bea – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Szabó Dávid – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Oláh Gergő – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Fehér Zoltán – 2.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Kvaka Andrea – Párbajdal – 1.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Kvaka Andrea is párbajra kényszerült már az első élő showban. Elsőként Fehér Zoli énekelte el párbajdalát, majd Andi is színpadra lépett. Igaz nem erre számítottak mentorával, de a nézők úgy gondolták, hogy neki kell párbajoznia.

Fehér Zoltán – Párbajdal – 1.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

A nézői szavazatok alapján Fehér Zoltánnak párbajoznia kellett. Ellenfele Kvaka Andrea volt. A párbaj során először Zolinak kellett színpadra lépnie. Mentora, Geszti Péter, arra bíztatta, hogy ugyanolyan odaadással énekeljen, mint előző produkciója alkalmával.

Kocsis Tibor – Extra produkció – 1.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Az előző évben már megszokhattuk, hogy az X-Faktor előző szériájának győztese az első extra fellépő. 2011-ben Vastag Csaba léphetett színpadra az első döntőben, idén pedig a tavalyi győztes, Kocsis Tibor szórakoztatta a közönséget.

Lass Bea – 1.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Lass Bea, Keresztes Ildikó mentoráltja, zárta az első élő show produkcióit. Gyermekkora óta tudta, hogy mit szeretne csinálni az életben, de miután teljesült az álma és színésznő lett, rájött, hogy nem teljesen ez volt amit szeretett volna és ezért a zene irányába fordult, mivel úgy érzi, hogy ez az, ami kiteljesítheti az életét.

Szabó Dávid – 1.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Szabó Dávid csakis szüleinek köszönheti azt, ahol ma tart. Többek között édesanyja volt az, aki mindigis bíztatta, hogy próbálja ki magát az X-Faktorban.
A fellépést megelőző bejátszásban megismerhettük színész kollégáit, akik meglepetés dallal búcsúztatták és támogatásukról biztosították.

Csobot Adél – 1.Döntő – X-Faktor 2012 [video]

Csobot Adél az idei X-Faktor legellentmondásosabb versenyzője. Sokan vannak akik imádják őt, viszont sokan vannak azok is, akik már frászt kapnak a nagykárolyi csajtól. Mentora szerint az viszont jó dolog, hogy nincs olyan ember, akinek ne lenne meg a véleménye róla.